top of page

Nord-Tyskland

Büsum.jpg

FERIEPERLER I NORDTYSKLAND

 

På denne turen til Nord-Tyskland skal vi besøke noe av de fineste byer og steder som en kan finne i Nord-Tyskland. Den hyggelige kystbyen Busum, en av Nord-Tysklands mest populære feriesteder og selvsagt til hansabyen Lubeck, som vi aldri kan få nok av. Dette er en rolig tur fullt med kultur, glede og opplevelser som passer alle voksne.

 

Vi starter turen med en reise med Fjordline fra Bergen. RunWay bussen henter oss på utvalgte terminaler. Vi hygger oss om bord, mens skipet seiler langs vår vakre skjærgård, passerer Haugesund, Karmsundet og etter et kort anløp i Stavanger, settes kursen mot Danmark. Vi har felles middag om bord.

 

Vi står tidlig opp for en god frokost om bord. Fra Hirtshals kjører vi mot Flensburg, hvor vi har et kort stopp hos Otto Duborg for proviantering og lunsj. Deretter kjører vi til Busum, hvor vi skal bo i to netter. Felles middag om kvelden.

 

Busum, som egentlig ikke er en by, men et stort tettsted, innbyr til dagens aktiviteter. Om man ønsker å rusle på stranden eller rundt i stedets gater, eller kanskje besøke det kjente fyret ved innseilingen. Stedet har mange restauranter og kneiper, en typisk tysk landsby. Du vil kose deg. Individuell middag denne aftenen.

 

Etter frokost skal vi i dag kjøre to-tre timer til Lubeck. Her sjekker vi inn på hotellet som skal huse oss i to netter. Vi har felles middag på hotellet første kvelden.

 

Hansabyen Lubeck trenger vel egentlig ikke noen stor presentasjon. Kirker, torget, gamlebyen, er noe av det vi må få med oss i dag. Hele dagen er til fri disposisjon. Individuell middag om kvelden.

 

Etter frokost på hotellet kjører vi til Kiel, hvor vi rekker et raskt besøk på shopping senteret før vi sjekker inn på Color Line. Skipet tar oss hjem til Oslo og Norge. Vi skal ha felles middag om bord, show og underholdning. Det er bare å glede seg.

 

Er du tidlig oppe i dag, kan du nyte innseilingen til Oslo. Vi anbefaler en tidlig frokost om bord, og kaffekoppen på dekk eller utkikkssalongen i det vi passerer Moss, Horten, Drøbakssundet og indre Oslofjord. Etter ankomst tar bussen oss med over fjellet til Bergen, med passelige stopp underveis. På kvelden kommer vi hjem etter en god runde med kultur, glede og opplevelser.

 

Avreisedato fra Bergen: 15. September 2024/ 7 dager

Pris: 13 900,-

Singel tillegg 3300,-

Grunnprisen inkluderer:

  • Reise med Fjordline

  • To netter på hotell i Busum

  • To netter på hotell i Lubeck

  • Cruise med Color Line

  • Fem middager

  • Seks frokoster

  • Buss og reiseleder fra RunWay

  • Skatter og avgifter

  • Alle opplevelser som er nevnt i programmet

  • Og mere til

bottom of page