top of page

Blomstertur i Holland

FULLBOOKET
Tulip-season-Amsterdam-2022.jpg
FULLBOOKET

Intet land i verden er i den grad skapt av menneskehender som Holland. Gjennom mange hundre år har hollenderne laget diker og kanaler, broer og festlige hus, omdannet forblåst sandet kystlandskap til frodige jorbruksmarkeder. Holland er en opplevelse i den praktfulle blomstringstiden om våren når tulipanblomstene står i full flor. Blomstringens høydepunkt er i tiden fra slutten av mars til midten av mai. Den kjente blomsterparken Keukenhof byr på et vel av blomster i en fantastisk fargeprakt. Rett og slett et imponerende parkanlegg.  Holland er dog mye mer en blomster. I Den Haag besøker vi miniatyrbyen Madurodam og Messdags kjente rundmalerier. I Amsterdam tar vi en tur på byenes kanaler. Delft byr på velkjent porselen og Gouda på Hollands lengste kirke.  Dette er 7 dager full av opplevelser — bli med da vel!

 

 Dag 1

Vår buss starter med henting på terminaler i Bergen. Vi kjører om bord i Fjord Line og får en fantastisk reise sørover den vakre Vestlandskysten på ettermiddagen. Middag om bord.

 

Dag 2

 

Etter en god natts søvn og en deilig frokost ankommer vi Hirtshals og setter kursen sørover mot Amsterdam. Vi tar noen stopp underveis før vi på kvelden ankommer vårt hotell i nærheten av Haag. Dette blir vårt utgangspunkt for de neste dagers opplevelser.

  

 Dag 3

I dag starter vi med besøk i den imponerende blomsterparken Keukenhof. Her skal vi rusle rundt hele formiddagen. Etter lunsj går turen til Den Haag hvor vi blant annet får se Messetags berømte rundmaleri.

 

Dag 4

Amsterdam står på programmet denne dagen. Amsterdam. Vi starter fra hotellet etter frokost og har en sightseeing i byen. God tid på egen hånd. Kanaltur i Amsterdam sentrum står også på programmet denne dagen.

 

Dag 5

Oppholdet i Holland er over for denne gang. Vi kjører til Lubeck. På vår vei nordover passerer vi over Afsluitdijk, landets største dike. Vi kommer til Lubeck om kvelden der den skjeve byporten tar oss i mot. Middag på hotellet.

 

Dag 6

Etter en rolig frokost, kjører vi den korte veien til Kiel der vi skal ut på cruise den siste natten. Color Line har avgang kl 12400 og vi nyter denne turen sammen med god mat, show og alt hva dette skipet har å tilby oss. Middag sammen om kvelden.

 

Dag 7

Vi anløper Oslo kl 10.00. Frokost om bord. Vi nyter det vakre innstillingen gjennom Oslofjorden og drøbaksund.

Vi starter turen mot Bergen og har fine stopp underveis.

For ettermiddagen kommer vi frem til hjembyen vår rik på kultur glede og opplevelser.

 

PRIS: 15900,- pr.person i delt dobbelrom  

Singel tillegg: 3500,- 

Avreise 15 APRIL  / 7 DAGER

Prisen inkluderer:

  • Bussreiser tur/retur Bergen med sjåfør og reiseleder fra RunWay

  • 6 overnattinger hvorav 2 på ferge

  • 6 Frokoster

  • 5  Middager

  • Reiseleder fra RunWay

  • Dyktig sjåfør fra RunWay

  • Tur som beskrevet i program.

bottom of page