top of page

Handletur til Gekå's Ullared

Ullared.jpg

Velkommen i Skandinavias største varehus!
Alt ved Gekås Ullared er stort. Meget stort. Varehuset ligger langt ute i en skog, nord for Falkenberg i Sør-Sverige, og ble grunnlagt allerede i 1963.
Butikkarealet tilsvarer cirka seks fotballbaner. Nesten hver fjerde svensker handlet på Ullared i fjor. Her kan du kjøpe klær, husholdningsartikler, mat, sesongvarer, elektronikk, leker, belysning og hobbyartikler. Her finner du alt til hjemmet ditt – alt du klarer å romme i en bil.

Ullared er rekordenes varehus. I fjor var det 4,8 millioner kunder som kom til Ullared for å shoppe. Rekorden for antall kunder på én dag ble satt tirsdag den 30. juli 2013, da 27.500 var på ellevill shopping i Ullared. I gjennomsnitt kjører kundene 208 km hver vei for å besøke varehuset.

I Varehuset kan du finne store sortimenter innen:
Dameklær, Herreklær, Barneklær, Kosmetikk, Hygieneprodukter, Boliginnretning, Hjemme-Elektronikk, Elektronikk, Hobby og Fritid, Leker, Tekstil, Husdyr- og rideutstyr, Vesker, Babyutstyr, Belysning, Mat og Rengjøring.

Våre turer fra Bergen og omegn er lagt opp over 3 dager. Vi overnatter i Østfold på samme hotellet 2 netter.

 

Dag 1. Vi henter våre gjester på avtalte terminaler og setter kursen østover, med passelige etapper og stopp underveis. Lunch på egenhånd. Om kvelden har vi felles middag på hotellet.

 

Dag 2. Dette er ULLARED-dagen. Vi kjører i bussen fra hotellet til Ullared og bruker det meste av dagen her. Her har vi god tid til å handle, nyte stemningen og se oss rundt. I tillegg til selve Ullared er det mange butikker rundt om på anlegget. På ettermiddagen starter turen hjem til Norge, men et stopp på Systembolaget hører med før vi krysser grensen.

 

Dag 3. Etter en god frokost på hotellet setter vi kursen til Vestlandet igjen. Lunchstopp underveis. På ettermiddagen er vi hjemme og alle kjøres til sine avtalte terminaler.

 

Avreisedato fra Bergen:

20 NOVEMBER 2023  /3 dager

Grunnprisen inkluderer:

• 2 overnattinger

• 1  middag

• 2 frokost

• Reiseleder fra RunWay

*Bompenger og avgifter

• Alle opplevelser som er nevnt i program

 

Pris fra kr: 3500,-

Enkeltrom tillegg kr: 600,-   

bottom of page