top of page

Flor og Fjære

Fullbooket
Flor og fjære.jpg
Fullbooket

Dag 1: Innlosjering på Hotell Sverre.

Dere reiser i en komfortabel turbuss til Hotell Sverre i Sandnes. Hotellet ligger sentralt i Sandnes med gågaten med alle sine nisjebutikker som nærmeste nabo. Vår konsulent ønsker dere velkommen.  På denne reisen er frokost og 2 -retters middag inkludert i turprisen. Middag blir servert på GamlaVærket Gjæstgiveri som ligger i nabo bygget. Etter middag er det egentid.

Dag 2: Flor & Fjære

Etter en nydelig frokost, vil vår konsulent ta dere med på et spennende foredrag om rene naturprodukter av meget høy kvalitet. Etter demonstrasjonen kjører vi til Bekhuskaien i Stavanger, og turen går til blomster øya Flor & Fjære på Sør-Hidle. Reisen starter med en behagelig båttur og synet som møter dere vel fremme er ubeskrivelig, frodig og fargesprakende med palmer og hvite strender så langt øyet kan se. Dere får en guidet omvisning i den vakre hagen, med inspirasjon hentet fra ulike deler av verden og regnbuen er resultatet en eksplosjon av farger og er en fryd for øyet. Etter omvisningen får dere servert en nydelig og smaksrik lunsj/middag med dessert og kaffe hvor fokuset er ferske, lokale råvarer og urter fra øya sitt eget drivhus. Dere får også mulighet til å oppleve øya på egenhånd før det er hjemreise til Stavanger. Ta dere en rusletur omkranset av en fantastisk atmosfære som brer seg over øya mens man nyter deilige dufter, lyden av sildrende vann og lar vakre inntrykk senke seg. Vel fremme tilbake på kaien i Stavanger tar bussen dere med tilbake til hotellet for middag og kveldhygge. Dette er inkludert i prisen!

Dag 3: Hjemreise

Etter nok en nydelig frokost er det tid for hjemreise. Vi ankommer hjemstedet sent på ettermiddag/kvelden. Vi ønsker alle en hyggelig reise!

3 dager.

Avreise 6 juni, pris fra 5990,-

bottom of page