Bli med opp på Besseggen!

REISEPLAN

21. August

Besseggen 2020! Bli med oss å gå Besseggen i år. Med buss fra Bergen og Beitostølen, og hjem igjen. Du trenger kun å pakke sekken!

Overnatting Radisson Blue Beitostølen i to netter med gode matopplevelser. Tur over Besseggen, inklusiv buss og båt. På denne turen kan du sette deg i bussen i Bergen, og nyte turen fra start til slutt. Avreisen er fredag 21. August kl: 13:00 fra Bergen Busstasjon, hvor vi da kjører til Valdres og nyter turen underveis. Vel fremme på Radisson venter en flott middag til oss, og hyggelig aften mens vi lader opp til turen dagen etter.

Lørdag, avreise fra Beitostølen om morgenen med buss til Gjendevann der båten venter på oss for å ta oss inn i dette vakre og spektakulære landskapet. Vi stiger i lang ved Mermubu der den store opplevelsen starter. I dag skal vi gå de cirka 14 km tilbake til Gjende, over den spektakulere Besseggen. Turen gås av over 50 000 personer i året, og er en av de mest spektakulere og populære fotturene i Norge. Vi har med turleder, og vi skal ta oss nok tid til at dette blir en opplevelse for alle. Høyeste punktet er 1743 meter over havet, og gir oss en fantastisk utsikt. Vi regner med å bruke 5-6 timer på turen. Vel fremme på Gjende, tar bussen oss tilbake til Beitostølen der vertskapet står klar med mat og drikke til oss. Vi koser oss ut i de små timene, og etter en god frokost på søndag, sjekker vi ut og tar bussen hjem til Vestlandet. Denne turen passer for familier, jenteklubber, gutteklubber og alle som vil ha en tur som alle snakker om, uten å måtte organisere alt selv.

For å melde deg på turen send oss en E-post på: Post@run-way.no eller bruk vårt påmeldingsskjema under.

 

Priser fra 4880,-  

logo.png

Kontakt oss:  

Telefon: +47 46 97 87 00

Postadresse: post@run-way.no

Lokasjon: -Norge

Adresse: Morviklien 14, 5124 Morvik

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon