Høsstur til Hamburg

REISEPLAN

22. September

Det går mot høst her hjemme, men vi setter kursen sørover til Tysklands nest største by, Hamburg.

Bergen har vært knyttet til Hamburg gjennom århundrer. Hamburg er en stor og sentral sjøfartsby, og er rik på historie og kultur som vi har arvet fra gammel tid. Vi skal være i Hamburg en hel dag, og virkelig nyte og bli kjent med denne vakre Nord-tyske byen. Vi reiser ut med Fjordline etter å ha hentet våre gjester på avtalte steder i Bergens-området. Vi koser oss med turen sørover i den Vestlandske skjærgård denne ettermiddagen, og i det vi kommer til Stavanger inntar vi restauranten for et deilig måltid. Neste dag reiser vi i bussen vår fra Hirtshals klokken 8 og kjører sørover mot den tyske grensen. I grensebyen Flensburg har vi et obligatorisk stopp hos vår venn, Otto Duborg, for litt innkjøp og handel. Etter lunsjen kjører vi frem til Hamburg, hvor vi sjekker inn på vårt hotell som ligger sentralt i byen. Kvelden videre disponerer vi slik vi selv ønsker.

I dag skal vi bli bedre kjent med Hamburg. Det kan gjøres på egenhånd, eller man kan melde seg på vår guidede busstur rundt i byen (pristillegg). Byens handlegater og sentrum er velkjent, og det samme er kirker og museer. Vi skal også avlegge Sjømannskirken en visit, for å teste ut kaffien og de berømte vaflene. På kvelden skal vi ha felles middag.

Etter frokost setter vi oss i bussen og kjører til Kiel. Her skal vi klokken 13:00 gå ombord i Color Line sin cruiseferge, som tar oss trygt til Oslo. Men vi har også tid til en liten spasertur i Kiel før avgang. Vi koser oss på turen oppover mot Storebælt, og har felles middag om kvelden.

Vel fremme i Oslo setter vi oss i bussen og kjører mot Bergen. Vi anbefaler våre gjester å stå tidlig opp for å få med seg den vakre innseilingen til Oslo gjennom Drøbaksundet og Dyna fyr, før vi legger til mitt i Hovedstaden. På veg hjem stopper vi for lunsj (ikke inkludert), og kjører våre gjester frem til avtalte terminaler- i trygg forvissning om at vi har hatt en hyggelig tur sammen disse dagene.

Grunnprisen inkluderer:

  • 4 Overnattinger på hotell/ferge

  • 4 Frokoster

  • 3 Middager

  • Busstur i moderne turbuss fra RunWay med en dyktig sjåfør

  • Dyktig reiseleder fra RunWay

  • Program som beskrevet

Ekstra:

  • Sightseeing i Hamburg med lokal guide kr: 390,-

For å melde deg på turen send oss en E-post på: Post@run-way.no eller bruk vårt påmeldingsskjema under.

 

Priser fra 6900,-  

logo.png

Kontakt oss:  

Telefon: +47 46 97 87 00

Postadresse: post@run-way.no

Lokasjon: -Norge

Adresse: Morviklien 14, 5124 Morvik

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon