Historisk vandring gjennom Berlin og Krakow.

REISEPLAN

20. April

Denne turen starter vi med Fjordline som tar oss fra Bergen til Hirtshals. Vi har som vanlig hentet våre gjester på ulike terminaler før vi reiser avsted med båten. Om bord har vi en felles kveldsbuffe, og det er underholdning på reisen for enhver smak. Vel fremme i Hirtshals, og etter en god frokost om bord, setter vi oss i bussen og kjører mot den tyske grensen hvor vi har et lengre stopp. Vi kjører videre til Berlin, hvor vi skal ha vår første overnatting i Tyskland. Her skal vi være i to netter.

 

Denne dagen skal vi tilbringe i Tysklands Hovedstad. For de som er interessert skal vi ha en sightseeing på ca. tre timer. Her får vi se de sentrale stedene i Øst- og Vest-Berlin. Berlin har mye og by på. Shopping, kunst, kultur og severdigheter. Her skal det være noe for enhver smak.

Etter en ny natt på hotellet, og en god tysk frokost, sette r vi oss i bussen med kurs for Polen. Etter ett par timer krysser vi grensen til Polen og vi kjører inn i et vakkert land, som på denne tiden av året er kledd i all sin blomsterprakt. Vi har ett stopp ved Wrocław der vi har lunsj, og kjører så videre til Kraków hvor vi skal bo på det samme hotellet i tre netter. Hotellet vårt ligger meget sentralt i denne vakre byen, og i gangavstand til markedsplassen med alle de restaurantene og kulturopplevelsene som finnes i området.

 

Denne dagen har vi en utflukt til Auschwitz, eller Oświęcim som er det polske navnet på byen. Auschwitz forbindes ed de mest grufulle handlinger som er begått av mennesker i moderne tid. Vi skal på en rundtur med guide i Auschwitz’ hovedleir og Birkenau. Som kanskje er mest kjent fra filmer på denne tiden. Denne turen er frivillig og meldes på ekstra.

 

I dag har vi utflukt til Wieliczka og Saltgruvene der. Saltgruvene står på UNESCOs verdensarvliste, og har vert i full drift like til vår tid. Her skal vi tilbringe ett par timer under bakken under trygge og fine omgivelser på en guidet tur. Denne utflukten tar ca. 4,5 time. Vi er tilbake i Kraków sentrum rundt lunsjtider.

 

I dag skal vi ta farvel med Kraków, og kjører tilbake til Tyskland. Vi skal kjøre på Berlin-ringen som fører oss i en stor bue rundt Hovedstaden, og videre nord for Berlin hvor vi skal overnatte på hotell. Felles middag om kvelden.

Denne dagen har vi en kort etappe foran oss. Vi skal kjøre til Kiel, der Color Line tar oss trygt tilbake til Oslo. Her om bord har vi vår siste felles middag og underholdning om kvelden. Kiel-fergen er et lite cruiseskip som har mye å by på for våre gjester.Vi skal tilbringe 20 timer om bord på skipet sammen.

 

Så er vi i Norge igjen, og etter en fin frokost nyter vi innseilingen til Oslo. Vel fremme setter vi oss i bussen og kjører gjennom vårt vakre land til Bergen der vi setter av våre passasjerer på våre avtalte terminaler. Rik på Kultur, Glede og Opplevelser med RunWay.

Grunnprisen inkluderer:

  • ​8 Overnattinger på hotell/ferge med frokost

  • 5 Middager

  • Busstur i moderne turbuss fra RunWay med en dyktig sjåfør

  • Reiseleder fra RunWay

  • Utflukt Auschwitz inkl. inngang

  • Utflukt Saltgruvene i Wieliczka inkl. inngang

  • Sightseeing i Berlin

  • Program som beskrevet

For å melde deg på turen send oss en E-post på: Post@run-way.no eller bruk vårt påmeldingsskjema under.

 

Priser fra 12 900,-  

logo.png

Kontakt oss:  

Telefon: +47 46 97 87 00

Postadresse: post@run-way.no

Lokasjon: -Norge

Adresse: Morviklien 14, 5124 Morvik

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon