top of page

Jul i Lübeck

Lubeck.jpg

RunWay har i år gleden av å invitere dere med på en fantastisk juletur til det kjente julemarkedet i Lübeck. Med på denne turen får dere julecruise med Fjordline til Hirtshals, og et fantastisk cruise med Kiel-båten fra Kiel til Oslo med spektakulære show og underholdning. I tillegg har vi en hel dag til å oppleve Lübeck, og julemarkedet der, i den søte førejulstid. Julemarkedet i Lübeck har vært arrangert i en årrekke, som i de fleste andre byene i Tyskland. Avreise fra Bergen er 2. Desember. RunWay-bussen henter på avtalte terminaler. Om bord i Fjordline koser vi oss sammen på vei langs Vestlandskysten mot Stavanger. Felles julebuffet i restauranten om kvelden.

 

Etter en god frokost kjører vi i land i Hirtshals kl. 08:00, og setter kursen sørover i Danmark. Vi har et kort stopp i Veile, og er innom Otto Duborg i Flensburg før vi kommer frem til hotellet vårt i Lübeck, tidlig ettermiddag. Her har vi felles middag om kvelden.

 

Denne dagen er til fri disposisjon, etter en god frokost på hotellet. Byen er pyntet til jul, og markedet i Lübeck er obligatorisk å oppleve. I tillegg har byen mange museer, og er en kulturell høyborg i Tyskland. Ingen felles middag denne kvelden, da vi ønsker at våre gjester skal få nyte det byen har å by på av god mat, og kulinariske opplevelser.

 

Etter frokosten setter vi oss i bussen, og kjører til Kiel. Her skal vi gå om bord i Color Line sin Cruise-ferge, men har også tid til en runde i sentrum før avgang. I kveld skal vi ha felles julebuffet om bord. Før vi koser oss med show og underholdning ut i de små timer.

 

Vi nyter innseilingen en Desember morgen, vi anbefaler våre gjester å ta seg en tur på dekk den siste timen inn til hovedstaden. Vel i havn setter vi oss i bussen, og kjører vestover til Bergen, hvor vi ankommer en tidlig kveld. Alle blir kjørt ut til avtalte terminaler, og en minnerik tur lever videre i våre hjerter.

 

5 dager/4 netter/2 cruise.

Priser fra 6900,-

Bestilling og informasjon: 

         46 97 87 00   eller post@run-way.no

bottom of page