top of page

Høydepunkter i Sør-Rogaland

FRA ØSTLANDET

Helleren.jpg

Høydepunkter i Rogaland med Flor og Fjære

 

Vi har gleden av å invitere dere med på en fantastisk tur til Sør-Rogaland, der vi skal ha med oss mange høydepunkter. Vi skal til det vakre tettstedet Sokndal og til Jøssingfjord, og selvfølgelig til Flor og Fjære. På turen blir det god tid til å bli kjent med Stavanger og ikke minste de gamle deler av byen. Her er det gater og smau og fortsatt mange gode lokaler butikker.

 

Turen vår starter i Oslo der vi har avgang fra Oslo S. Vi kjører til Drammen og Kongsberg. Vi passerer også Notodden og setter kursen vestover, og krysser flere dalstrøk før vi kommer frem til det kjente Suleskarveien.  Her oser det av natur og selve reisen byr på de store opplevelser. Utpå ettermiddagen kommer vi frem til Stavanger hvor vi skal bo midt i sentrum. Middag på hotellet.

 

Neste dag starter vi med en liten runde i Stavanger sentrum med lokal guide. Vi skal videre kjøre sørover Jæren, forbi tettsteder som Bryne, Vigrestad og frem til Egersund. Vi skal innom tettstedet Sogndalstrand hvor trehusene står tett i tett. Her skal vi også ha et lunsj-stopp. Etter lunsj kjører vi videre til Helleren i Jøssingfjord, der vi har en spektakulær utsikt, og ikke minst skal beskue de kjente husene under Helleren. På ettermiddagen kjører vi tilbake til Stavanger og middag på hotellet. Det blir god tid til å beskue Stavanger sentrum på egenhånd på kvelden.

 

Vi starter med frokost på hotellet, og skal i dag ut på øya Sør-Hidle, hvor vi skal besøke Flor og Fjære.

Dette må bare opplevelse og kan egentlig ikke beskrives, sa en av våre gjester en gang. Vi er helt ening.  Her skal vi tilbringe mange timer, og nyte den fantastiske faunaen, og floraen på øya. Det blir organisert omvisning og ikke minst god tid på egenhånd. I tillegg skal vi ha en fantastisk tre retters lunsj som kjøkkensjef Andre Mylder har komponert for oss. På ettermiddagen reiser vi tilbake til Stavanger, og i kveld kan man selv velge hvor man selv ønsker å spise middag.

I dag starter vi på hjemturen, men sørger først for å få oss en god frokost før vi kjører av gårde. Vi skal kjøre sørover mot Kristiansand, og deretter strake vegen til Oslo. Hyggelige pauser underveis, og selvfølgelig tid til lunsj.  

På kvelden kommer vi frem til Oslo, mette på en reise med Kultur, Glede og Opplevelser.

 

Avreisedato fra Oslo:  

20 august / 4 dager

 

Grunnprisen inkluderer:

•3 overnattinger

•2 middager

• 3 frokoster

2  Luncher

• Busstur i moderne turbuss fra RunWay med dyktig sjåfør

• Reiseleder fra RunWay

*Besøk på Flor og Fjære m/ Lunch

• Alle opplevelser som er nevnt i program

 

Pris fra kr: 6990,-  pr. person i dobbel rom

Singel tillegg kr: 1050,-  

bottom of page