top of page

Blomstring i Holland

Fullbooket

Tulip-season-Amsterdam-2022.jpg

Fullbooket

Intet land i verden er i den grad skapt av menneskehender som Holland. Gjennom mange hundre år har hollenderne laget diker og kanaler, broer og festlige hus, omdannet forblåst sandet kystlandskap til frodige jordbruksmarkeder. Holland er en opplevelse i den praktfulle blomstringstiden om våren når tulipanblomstene står i full flor. Blomstringens høydepunkt er i tiden fra slutten av mars til midten av mai. Den kjente blomsterparken Keukenhof byr på et vel av blomster i en fantastisk fargeprakt. Rett og slett et imponerende parkanlegg.  Holland er dog mye mer en blomster. I Den Haag besøker vi miniatyrbyen Madurodam og Messdags kjente rundmaleriet.

I Amsterdam tar vi en tur på byenes kanaler. Delft byr på velkjent porselen og Gouda på Hollands lengste kirke.  Dette er 7 dager full av opplevelser — bli med da vel!

 

 

Mandag  24 april: Avreisedag

Bergen/Rogaland/Sørlandet. Avreise fra Bergen med buss til Kristiansand. Første overnatting har vi midt i Stavanger med middag på hotellet her. Etter en god frokost kjører vi mot Sørlandet og ankommer Kristandsand i god tid før avgang med fergen som skal ta oss over til Holland. Middag og sosialt samvær om bord om kvelden.  

 

Tirsdag 25.april: Fredrikshavn-Bremen

I dag våkner vi i Holland og vi skal, hja etter frokosten om bord. Bussen tar oss så sørover

gjennom Sneek, kommer vi ut på det imponerende Afsluitdijk. Lunsjstopp i den særpregede fiskerlandsbyen Vollendam. Tidlig på ettermiddag kommer vi frem til hotellet vårt i den Haag. Her skal vi bo i 4 netter.

 

Onsdag 26.april: Bremen-Wassenaar

I dag skal vi gjøre oss kjent med byen vi bor i den Haag. Byen er gammel og har mange attraksjoner. Dagen er mest mulig disponibel selv, men det lurer nok noen godbiter her også. 

 

Torsdag 27.april: Holland

I dag starter vi med besøk i den imponerende blomsterparken Keukenhof. Her skal vi rusle rundt hele formiddagen. Etter lunsj går turen til Den Haag hvor vi blant annet får se Messetags berømte rundmaleri.

 

Fredag 28.april: Amsterdam

Amsterdam står på programmet denne dagen. Amsterdam. Vi starter tidlig fra hotellet og har en sightseeing i byen. God tid på egen hånd. Kanaltur i Amsterdam sentrum står også på programmet denne dagen.

 

Lørdag 29.april: Rotterdam

 

I dag skal vi til havnebyen Rotterdam, som er Europas største havn.  Her er det mulighet for båt sightseeing og vi skal avlegge den tradisjonsrike sjømannskirka et besøk.  Byen har lang sjøfartshistorie, men er også en stor handelsby.

 

 

Søndag 30 april: Wassenaar-Eemshaven

Oppholdet i Holland er over for denne gang. Vi kjører til Eemhaven der fergen «Romantika» venter på oss for å ta oss til Kristiansand. Vi skal hygge oss om bord denne siste kvelden, med god mat og drikke.

 

Mandag 1 Mai.  Kristansand-Bergen

Etter en rolig frokost, anløper vi Kristiansand. Herfra skal vi i dag nyte turen tilbake til Bergen denne mai dagen. Stopp underveis. På kvelden ankommer vi Bergen full av inntrykk av en flott tur til Nederland.

 

PRIS: 13990,- pr.person i delt dobbelrom  Singel tillegg: 2200,-  

Avreise 24 APRIL  / 8 DAGER

Prisen inkluderer:

  • Bussreiser tur/retur Bergen med sjåfør og reiseleder fra RunWay

  • 6 overnattinger hvorav 2 på ferge

  • 6 Frokoster

  • 4  Middager

  • Reiseleder fra RunWay

  • Dyktig sjåfør fra RunWay

  • Tur som beskrevet i program.

bottom of page